Υπηρεσίες

Παπαθανασίου Αλέξανδρος

Μελέτη Χώρου

Η μελέτη του χώρου σας αποτελεί τον καθοριστικότερο ίσως παράγοντα για να μπορέσουμε να δώσουμε σάρκα και οστά στα οράματά σας σχετικά με τις βέλτιστες διαθέσιμες λύσεις.

Η εμπειρία, η γνώση, η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων και των τάσεων που ορίζει το σύγχρονο design, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο γούστο και με προσαρμογή πάντα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε χώρου αλλά και την αισθητική προσέγγιση του ενδιαφερόμενου συνεργάτη-πελάτη, μας δίνουν τη δυνατότητα να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ένδυσης και διακόσμησης κατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Μελέτη Χώρου

Κατόπιν ραντεβού στο χρόνο που σας εξυπηρετεί και με δυνατότητα επιτόπιου δειγματισμού με τις επιλογές που έχουμε ήδη κάνει αλλά και με δικές μας προτάσεις.

Δώστε μας τη δυνατότητα να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε μια αμοιβαία επαγγελματική σχέση που θα εξυπηρετήσει τόσο τις απαιτήσεις σας όσο και τη φήμη μας.

Μέτρηση - Ραφή

Μέτρηση – Ραφή

Η μέτρηση και η ραφή των υφασμάτων αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες στον τρόπο αλλά και στο ύφος του τελικού αποτελέσματος. Διαδικασία που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από τους «ειδικούς». Με επιτόπια μέτρηση και έχοντας αντίληψη των πιθανών τεχνικής φύσεως ιδιαιτεροτήτων, έχουμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε από οποιοδήποτε τέτοιου είδους «πονοκέφαλο».

Αφήστε πάνω μας τη σωστή και επαγγελματική αντιμετώπιση των κουρτινών, μηχανισμών πακέτων, στορ, καλυμμάτων, ριχταριών και συναφών ειδών ώστε να απολαύσετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Τοποθέτηση

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των τεχνικών εργασιών και τοποθετήσεων, σας δίνουμε τη δυνατότητα της απόλυτα επαγγελματικής διαδικασίας τοποθέτησης των συστημάτων σκίασης, των κουρτινόξυλων, των μηχανισμών αλλά και των κουρτινών κατόπιν συνεννόησης για το χρόνο αλλά και το κόστος των υπηρεσιών μας.

Διαθέτουμε ό,τι πιο σύγχρονο στο κομμάτι της διάτρησης των επιφανειών, με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας με σύστημα απορρόφησης σκόνης, σε ειδικά δοχεία με φίλτρα προστασίας. Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνουμε το απόλυτο αποτέλεσμα σωστής, γρήγορης και προπαντός πεντακάθαρης δουλειάς, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σε σκόνη για το χώρο σας.

Τοποθέτηση

Δημιουργούμε λύσεις εκεί όπου φαίνεται να μην υπάρχουν, ή εκεί όπου οι προηγούμενοι δεν τα καταφέραν. Έχουμε φέρει σε πέρας πολυσύνθετα έργα με ειδικές τεχνικές απαιτήσεις και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Οι συστάσεις και οι κριτικές των πελατών μας αποτελούν το μεγαλύτερο παράσημό μας.

Επιδιόρθωση

Επιδιόρθωση

Η φιλοσοφία μας χαρακτηρίζεται από μια ολιστική προσέγγιση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που μπορεί να έχει ένας πελάτης-συνεργάτης μας στον τομέα των κουρτινών. Από μια τέτοια φιλοσοφία δεν μπορεί να αποκλειστεί και η «λύση» που σας παρέχουμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση, είτε σε βλάβη μηχανισμού, κουρτινόξυλου στορ πακέτου ή κουρτινών, ριχταριών υφασμάτων επίπλωσης κλπ.

Τροποποιούμε, επιδιορθώνουμε, βελτιώνουμε ή και αντικαθιστούμε ελλατωματικές περιπτώσεις μηχανισμών ή κουρτινών με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο, με εμπειρία μεράκι γνώση και σεβασμό στα χρήματά σας και στο χρόνο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

5 + 6 =

Διεύθυνση

Ερυθρού Σταυρού 9-17 & Ολύμπου, Λάρισα, 41221

Ωράριο

Δευτ., Τετ., & Παρ: 09:00 – 14:00 & 17:30 -21:00
Τρι., Πεμ. & Σαβ: 09:00 – 14:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας