Η Εταιρεία

Παπαθανασίου Αλέξανδρος

ΚΟΥΡΤΙΝΑ – ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ – ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

Με αφετηρία την οικογενειακή επιχείρηση και με γνώμονα την συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και εξειδίκευση ο κ. Παπαθανασίου Αλέξανδρος δημιούργησε ένα νέο χώρο σχετικό με την εσωτερική διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων, ένα εξειδικευμένο κατάστημα πάνω στην κουρτίνα, το κουρτινόξυλο, την ταπετσαρία τοίχου, σε ριχτάρια, υφάσματα επίπλωσης και με επιλεγμένες προτάσεις διακόσμησης.

Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση, παρέχονται  προτάσεις που ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και με πιο κλασικές επιλογές. Η μελέτη του χώρου είναι απαραίτητη προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς ο κάθε χώρος έχει το δικό του στυλ, με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις που έχει προσδώσει προσωπικά ο κάθε ένας μας. Ο νέος χώρος λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2007 και ευελπιστεί  να φέρει ποιοτική επανάσταση να κάνει προσιτή την έννοια της πολυτέλειας.

Θα  μας βρείτε στην Ερ. Σταυρού 11-13 & Ολύμπου γωνία (Εμπορικό κέντρο ΑΣΤΥ).

Χρόνια Εμπιερίας

Μαναδικά Προϊόντα

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Υπηρεσίες & Προϊόντα

Μελέτη Χώρου

Μέτρηση - Ραφή

Τοποθέτηση

Επιδιόρθωση

Κουρτίνες

Κουρτινόξυλα

Υφάσματα Επιπλώσεων

Ριχτάρια - Καλύμματα

Συστήματα Σκίασης

Ηλεκτροκίνητα Μοτέρ

Ταπετσαρίες Τοίχου

Επαγγελματικός εξοπλισμός

Αξεσουάρ Κουρτίνας

Επικοινωνήστε μαζί μας!

15 + 12 =

Διεύθυνση

Ερυθρού Σταυρού 9-17 & Ολύμπου, Λάρισα, 41221

Ωράριο

Δευτ., Τετ., & Παρ: 09:00 – 14:00 & 17:30 -21:00
Τρι., Πεμ. & Σαβ: 09:00 – 14:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

To kourtines-papathanasiou.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.